Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main

Theresales

By admin | October 19, 2015

Theresales-18Onze inboedel heeft bijna zeven jaar in opslag gestaan en nu vinden we het wel tijd alles te verkopen wat niet in de boot past. Bij het verkopen van onze banken ontmoetten we Theresa van Theresales, een bedrijf dat tweedehands designmeubelen koopt en verkoopt. Theresa blijkt een boeiende ondernemer te zijn, een Friezin, die weet wat ze wil en ook nog een buitengewoon innemend en aardig mens. Behalve onze banken en nog wat mooie lampen wilde ze ook wel onze Behr Tecton Modo kast, maar ze kon de kast pas gebruiken als haar tweede showroom in Groningen geopend zou worden (haar eerste vestiging is in een oude melkfabriek in Gytsjerk, Friesland). Dus eind september togen we met een busje en aanhanger vol met kastonderdelen naar Groningen. De nieuwe showroom zag er al fantastisch uit.Theresales-43
We hebben geholpen met het opzetten van de kast, omdat er geen bouwbeschrijving bij was en wij nog wel wisten hoe die ongeveer in elkaar heeft gezetn. We kregen net de foto’s van Theresa, waar onze kast als het piece de resistance aan het einde van de rode loper lijkt te staan. Voor wie ook wel eens een kijkje wil nemen: www.theresales.nl.

Topics: Commentaar | Comments Off on Theresales

Comments are closed.