Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

De eerste sneeuw

By Poll | December 7, 2012

Begin december en het sneeuwt. Twee jaar geleden op 6 december waren we al ingevroren. Vannacht gaat het 10 tot 15 graden vriezen, is de voorspelling, dus wie weet worden we morgenochtend ook ingevroren wakker. Tijdens de sneeuwbuien en de harde wind koelde het binnen merkbaar af. Zelfs de kickspace in de salon moest aan om het warm te houden.

De vloerverwarming is nu bijna klaar, alleen het motorluik moet nog gedaan worden. Het tapijt is gearriveerd en lijkt erg mooi te kleuren bij de rest van het interieur. Morgen gaan we proberen het tapijt te leggen, althans op maat te snijden. Het defintief vastleggen moet wachten tot ook het motorluik af is. Dan zijn we helemaal klaar voor de winter.

Topics: Boot, Nederland, Onderweg | Comments Off on De eerste sneeuw

Comments are closed.