Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

We zitten er warmpjes bij

By Poll | October 11, 2012

Inmiddels al weer twee weekjes terug in Monnickendam. De marina is met een uitgebreide renovatie bezig, zo te zien gaat het erg mooi worden, maar tot die tijd is het strompelen door de modder, in ieder geval rond het havengebouw. We verhuizen telkens weer, onze ligplaats voor de winter is nog niet vrij. Het is nog steeds een vrolijke drukte op de haven, iedereen probeert zijn boot winterklaar te maken, een enkeling gaat nog even lekker varen, zeker als het weer een beetje mooi is. Wij hebben het te druk met de verwarming, de quilt en het maken van warme winterkleding. De verwarming is uitgebreid met de aansluitingen in het voorschip, we hebben nu drie radiatoren en drie ventilatieconvectoren draaien op de CV-ketel. We zitten er nu warmpjes bij, maar we willen nog meer… Nu nog een vloerverwarming in de salon!

Topics: Nederland, Onderweg | Comments Off on We zitten er warmpjes bij

Comments are closed.