Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Website verplaatst

By Poll | June 13, 2012

Het is U misschien al opgevallen. U wordt automatisch van seayara.net naar seayara.nl geleid. We vinden het uiterst vervelend en het heeft erg veel tijd gekost, maar het kon zo niet langer. Onze oude provider -een Amerikaanse club: Fuzzymonkey.net- heeft in de afgelopen vier jaar regelmatig problemen gegeven, voornamelijk met bereikbaarheid van de website. Meestal was dat enkele uren of een of twee dagen, gewoonlijk bij elkaar wel 30 dagen per jaar. De laatste tijd was het echter op en af, elke dag uren eruitliggen en het dan weer even doen.

We hebben besloten de grote stap van het verhuizen van de website maar te zetten, nu we in Gent liggen en acceptabel Internet hebben. De oude website op het seayara.net adres blijft voorlopig verwijzen naar de nieuwe op seayara.nl. Maar omdat die seayara.net website regelmatig niet bereikbaar is, doet U er goed aan Uw bladwijzers bij te werken. De nieuwe provider zit in Nederland, dus vanuit Nederland zou de website ook sneller moeten laden.

Topics: Belgiƫ, Onderweg | Comments Off on Website verplaatst

Comments are closed.