Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Sebastian

By Poll | May 8, 2010

Van Homestead rijden we naar Fort Pierce. Daar is een manatee centrum. Onze GPS-Miep wil ons telkens over de tolwegen sturen, zelfs als we daarvoor moeten omrijden. Wij blijven strak op de I95 rijden en Miep zegt telkens braaf “recalculating” en zegt dan waar we volgens haar heen moeten. Na en tijdje geeft ze het op en laat ons in alle rust doorrijden. Onderweg stoppen we nog even bij de Sawgrass Mill Mall in Fort Lauderdale. Toch wel een erg groot winkelcentrum. In Fort Pierce vinden we het manatee centrum. Helaas is de lokale energiecentrale gesloten en is het water naast het centrum niet meer warm genoeg voor de manatees. Geen manatees dus. We hebben nog wel naar een oud videofilmpje gekeken. Nog even langs het strand gereden en vervolgens naar Vero Beach om boodschappen te doen. Het is wel grappig om nu langs het water te rijden waar we een paar maanden geleden gevaren hebben. Overnachten doen we in Sebastian in een motel tegenover het thoraxchirurgisch centrum.

Topics: Onderweg, VS-Florida | Comments Off on Sebastian

Comments are closed.