Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

In de marina

By Poll | April 14, 2010

We liggen met z’n allen te wachten op goed weer. Behalve Sea Bear en Voyageur C is daar nu ook de Meredith bij gekomen. Robert en Connie zijn we al eens tegen gekomen in Annapolis en we hebben hun blog telkens met veel plezier gevolgd. Ze hebben ook nog al wat tegenslagen gehad en we hadden bijna opgegeven ze hier nog te zien. Maar van de week lazen we op hun blog dat ze 100 mijl ten oosten van Havana lagen en eergisteren zijn ze hier aangekomen. Zij wisten dat we hier lagen, omdat ze ons telkens op de radio met Chris Parker konden horen. Een prettig weerzien. Connie heeft nederlandse ouders, dat schept een band. Gisteravond hebben we met zijn achten op onze boot geborreld en bij gepraat. Van de week willen we een bus huren en met zijn allen naar Vinales in Pinar del Rio rijden. Er ligt nog een nederlandse boot in de marina, de Aura uit Den Helder. Zij zijn hier binnengelopen op weg naar Bermuda, omdat hun stag gebroken was. Dat is inmiddels gerepareerd en donderdag of vrijdag willen ze hun reis voortzetten Wij gaan pas zaterdag, zoals het er nu naar uit ziet.

Topics: Cuba, Onderweg | Comments Off on In de marina

Comments are closed.