Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Ensenada de Anita

By Poll | April 6, 2010

Tegenwind vandaag, en niet zo’n beetje ook. Gelukkig varen we in een grote baai -de Golfo de Guanahacabibes (dat moet je eerst een paar keer snel achter elkaar zeggen)- met genoeg ruimte om ons heen om op te kruisen. Het water is turquoise met relatief weinig golven. Om drie uur ‘s middags valt de wind plotseling weg om vijf minuten later weer vanuit een totaal andere richting op te steken. Gunstig voor ons, want de Ensenada de San Francisco is nu bezeild. De Sea Bear ligt in de Ensenada de Anita, een klein baaitje in de baai van sint Franciscus, al op ons te wachten. We zijn erg blij ze weer te zien. ‘s Avonds gaan we eten bij Peter en Marina en kunnen heerlijk bij kletsen. En met hun radio kunnen we ook nog even met de DutchLink praten. Morgen gaan we samen verder. Hoever we komen zal van het weer afhangen.

Topics: Cuba, Onderweg | Comments Off on Ensenada de Anita

Comments are closed.