Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Water halen

By Poll | February 15, 2010

Hole_1_anchorageWe zijn weer terug op ons oude plekje in Gaviota Bay achter Stocking Island. Eerst zijn we voor George Town voor anker gegaan om water te halen. We zijn helemaal niet voorbereid op het halen van grote hoeveelheden water. We hebben maar een paar containers voor in totaal 35 liter. En we moeten rond de 180 liter aanvullen. Met de wind gisteren hebben we twee ritjes gemaakt, 70 liter dus en nog 40 liter diesel. Vandaag is het rustiger, het waait helemaal niet, beter dus om water te halen. We gaan weer met de grote boot om niet drie kwartier heen en drie kwartier terug te hoeven met de dinghy. Het weer voor de komende week ziet er goed uit. Als vandaag ons pakje arriveert gaan we op weg naar Cuba.

Topics: Bahamas, Onderweg | Comments Off on Water halen

Comments are closed.