Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Pakje gearriveerd

By Poll | December 3, 2009

Eindelijk. We hebben het pakje. Wat is er gebeurd? Vanochtend was er op het postkantoor nog steeds geen pakje. De reparateur van Raymarine maar eens gebeld, drie eerdere emailtjes werden niet beantwoord. Voicemail. Dan maar proberen via het algemene nummer van Raymarine. Kom je eerst in een aantal computermenu’s terecht. Bij de tweede belpoging het goede menu gekozen en dan kom je bij een juffrouw, die je meteen doorschakelt naar de monteur, weer die voicemail. Juffrouw weer gebeld, gezegd dat ik niet met een voicemail wil spreken, wordt niet beantwoord. Toen heeft zij de monteur voor me gezocht en kon ik hem spreken. Bleek dat het pakje vorige week met de Fedex was verstuurd. Via het trackingnummer zagen we dat het afgeleverd was. Alleen stond er bij dat het pakje naar een ander adres was gestuurd, omdat de geadresseerde op het oorspronkelijke adres niet bekend was. Waarschijnlijk heeft het postkantoor het pakje geweigerd. Vervolgens heeft Fedex bedacht dat het naar een marina moest en hebben ze het pakje bij een van de vele marina’s in Charleston afgeleverd. Via Fedex kregen we het adres te horen en dat bleek een van de marina’s achter de brug te zijn. Wij gebeld, inderdaad, er lag een pakje voor ons. Opgehaald en het kastje weer geinstalleerd. Alles werkt weer. Eindelijk. Morgen weer verder naar het zuiden.

Topics: Boot, Onderweg, Verenigde Staten, VS-Carolinas | Comments Off on Pakje gearriveerd

Comments are closed.