Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Beaufort, SC

By Poll | December 5, 2009

Ladys_Island_brugHet begon met regen, regen, regen. Om twaalf uur hield de regen op en brak de zon door. Maar het bleef koud. Het was wel een mooie tocht over meanderende rivieren en strakke kanalen tussen de rivieren. Ze doen hier niet aan sluizen, je racet gewoon van de ene rivier in de andere met een tot drie knopen stroom. Het landschap is vrij open met marshes en bossen. Veel naaldbomen, hier en daar palmbomen en ook nog wat felgekleurde loofbomen. Op de Coosaw River halen we de Freya in. Je ziet telkens boten weer terug. Tegen deze boot hebben we aangelegen op de ankerplaats in Charleston. Er moet nog een brug voor ons open en dan kunnen we het anker uitgooien voor Beaufort. Je schrijft dit hetzelfde als Beaufort in North Carolina, maar je zegt hier bufort i.p.v. bofort. We liggen op stroom, rond de anderhalve knoop. Eens kijken of het anker houdt.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Carolinas | Comments Off on Beaufort, SC

Comments are closed.