Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Solomons Island

By Poll | November 3, 2009

Zonsondergang_SolomonsMooi dagje, beetje koud begonnen, maar toch nog lekker opgewarmd. Helaas niet de beloofde NW-wind, meer ZW, dus tegenwind en te weinig om echt te zeilen. Beetje motorzeilen dan maar. Inmiddels voor anker in Back Creek achter Solomons Island. Het is hier bijna drukker met marina’s dan in Annapolis. Morgen gaan we verder naar Deltaville en overmorgen naar Hampton. Daarna krijgen we boos weer, dat wordt wachten. Solomons Island is niet erg groot. In een klein uurtje hebben we het helemaal rond gelopen. Er is een research laboratorium op het eiland, er zijn marina’s en een aantal restaurantjes, er is een boardwalk en er wonen een paar mensen in mooie huizen met grote oude bomen. We hebben vandaag weer pelikanen gezien, we komen duidelijk in het zuiden nu!

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on Solomons Island

Comments are closed.