Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Deltaville

By Poll | November 4, 2009

Het was een kleumdag vandaag. Kyra had zich uitgedost alsof ze zonder zuurstof de Mount Everest ging beklimmen. Halverwege de dag moesten de donzen laarzen te voorschijn komen. En nog koud! Maar verder was het een mooie dag. Zonsopgang op het water, het grootste deel van de dag zon en genoeg wind om te zeilen. Althans ‘s ochtends. En we zien weer Jan van Genten. De laatste keer dat we die zagen was in Canada. Ze duiken overal om ons heen het water in, waarbij het water in een fontijn opspat. ‘s Middags moest de motor weer aan om voor donker in Deltaville te zijn. Het toegangskanaal is nauw en bochtig en als we netjes om de groene marker heen varen lopen we toch nog vast. Met de motor in de achteruit zijn we snel weer los en kan even later het anker de grond in in Jackson Creek. De verwachting voor morgennacht is 25-30 knopen wind met vlagen tot 40 knopen. We gaan eens studeren waar we het beste voor dat slechte weer kunnen schuilen. Misschien blijven we wel even hier.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on Deltaville

Comments are closed.