Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Wye River

By Poll | October 27, 2009

Herfstkleuren_Wye_RiverDe dag begon guur. Een zonnetje en oostenwind, behoorlijk koud. Eerst de boot op orde brengen en daarna op weg naar de Wye River. Nog even wat telefoontjes plegen. Afgelopen zaterdag kregen we een telefoontje van Jeff van Dehler US dat hij een pre-invoice had gekregen betreffende het roer en dat hij dacht dat daar op stond dat het roer 9 oktober was verstuurd. Ik vroeg om een kopie per email, wat hij beloofde meteen te doen. Uiteraard gebeurde dat niet en vanochtend maar weer eens gebeld. Jeff was niet meer te weten gekomen maar stuurde me nu wel de invoice door. Bij nadere bestudering werd daar wel een datum genoemd, maar dat was de besteldatum op zijn Amerikaans (09-10-09, ofwel 10 september 2009). Als delivery date was opgenomen 00-01-00. We moeten er dus vanuit gaan dat Dehler het roer nog niet eens verstuurd heeft. We hebben vorige week de order geannuleerd. Als het roer al onderweg is willen we daar wel op terugkomen. Wat er nu gaat gebeuren is -zoals voortdurend- onduidelijk. Granary_CreekInmiddels zijn we de Wye River opgevaren, tussen prachtig geel en rood kleurende bomen door. Het anker hebben we in Granary Creek laten vallen. We liggen in een kreekje van Wye Island. In een hoek zwemmen een aantal Canadese ganzen. Later zien en horen we hele vluchten overkomen. En de Buzzard of Turkey Vulture zit hier ook. Als we terugkomen van een kort bezoek aan de wal zien we er een in een dode boom zitten.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on Wye River

Comments are closed.