Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Still in Annapolis

By Poll | October 30, 2009

herfstbladerenWe kunnen er kennelijk geen genoeg van krijgen. Maar niet heus. We hebben Annapolis nu wel gezien en zouden graag verder willen. Maar alles hangt af van het roer. Maandag beslissen we of we er hier nog langer op wachten (als we namelijk zeker weten dat het roer per vliegtuig onderweg is) of dat we het laten doorsturen naar een werf ergens ten zuiden van ons, waarschijnlijk in North Carolina. Tot die tijd houden we ons onledig met klussen en boodschappen doen. Vandaag hebben we de gasfles laten bijvullen. Dat kon bij de True Value hardware store, een kleine anderhalve mijl wandelen. Gelukkig weegt onze plastic gasfles niet zo veel. En de Speedseal is aangekomen. Dat is een handig dekseltje met handbediende schroeven voor het waterpomphuis en moet het vervangen van de impeller makkelijker maken. En dan is het ook makkelijker de impeller te inspecteren bij de honderd uur beurt.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on Still in Annapolis

Comments are closed.