Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

St Michaels shops

By Poll | October 24, 2009

Mega_PompoenenSt Michaels is beroemd om zijn winkeltjes. In de hoofdstraat Talbot Street vind je allerlei kleine winkeltjes. Elk huis lijkt wel een snuisterijenwinkeltje of antiekwinkeltje te herbergen. Aan de telegraafpalen zijn maishalmen en stropoppen bevestigd. Veel alle winkeltjes hebben Halloweenversieringen. Restaurants zijn er ook genoeg, uiteraard veel krabrestaurants. Krab- en oestervisserij zijn lang de belangrijkste inkomstenbronnen geweest, totdat de Chesapeake leeggevist was en het aantal vissers drastisch gedaald is. De vissersboten hier zijn veel langer en smaller in vergelijking met de kreeftenboten in New England. Ze hebben twee motoren en een helmstok die verticaal aan stuurboord staat.Via touwen en katrollen wordt het roer bediend. Op de meeste boten zien we maar een visser werken. Het regent inmiddels, de wind neemt wat toe, de temperatuur is nog redelijk met 16 graden.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on St Michaels shops

Comments are closed.