Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Annapolis revisited

By Poll | October 28, 2009

Pride_IIWe zijn weer terug in Annapolis. Een half dagje varen waarbij we onderweg weer eens op ramkoers liggen met de Pride of Baltimore II. Dit keer hebben zij voorrang. Wel een mooi gezicht, met alle zeilen op. In Annapolis zijn we voor anker gegaan op hetzelfde plekje in Back Creek. ‘s Ochtends was het nog betrokken en wat miezerig, eventjes zelfs mistig. Maar in de loop van de dag trok dat allemaal weg en zaten we lekker in het zonnetje. In Annapolis zijn we langs de werf gelopen om onze pakjes op te halen, die uit Nederland verstuurd waren. Het roer is er nog niet. Het laatste nieuws is dat het roer waarschijnlijk afgelopen woensdag of donderdag verscheept is. We proberen te achterhalen hoe het verscheept is en wanneer het hier verwacht wordt.

Topics: Onderweg, Verenigde Staten, VS-Maryland | Comments Off on Annapolis revisited

Comments are closed.