Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Cuttyhunk

By Poll | September 15, 2009

Klaar_voor_te_waterOm drie uur lagen we in het water en om half vier waren we klaar met tanken. Wat nu? Nog boodschappen doen, hier de nacht doorbrengen of varen? We hebben nog een uur of vier daglicht en het eilandje Cuttyhunk is drie uur varen. Op weg dus, de zon schijnt, het water is vrij rustig, de wind zit mee. Als we wegvaren blijkt de hurricane barrier deels gesloten en moeten we wachten tot dat ding weer weggedraaid is. Maar dan zijn we ook snel het water op en om half zeven varen we de haven van Cuttyhunk binnen. Van hieruit kunnen we de kliffen van Martha’s Vineyard zien liggen. Het roer trekt nog steeds een beetje naar rechts, maar beduidend minder. Morgen naar Newport. English summary: at three o’clock we were back in the water and after refueling we decided to sail to Cuttyhunk, where we now are on a mooring. The rudder still has a deviation to starboard, much less than it was though.

Topics: Boot, Onderweg, Verenigde Staten, VS-New England | Comments Off on Cuttyhunk

Comments are closed.