Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Voorbereidingen voor Canada

By Poll | June 1, 2009

We moeten natuurlijk weer behoorlijk wat voorraden inslaan, met name verse groente en fruit voor de oversteek naar Canada. Dat hebben we gedaan in de Marketplace in Shelley Bay, de goedkoopste supermarkt in de buurt. Eerst met de bus en daarna eerst een stuk gewandeld langs de oude spoorwegroute. Je kan er niet verdwalen, maar toen we onderweg het kaartje aan het bestuderen waren en er toevallig net een Bermudaan langs kwam vroeg hij meteen of we hulp nodig hadden. Hij heeft ons vervolgens uitgelegd hoe ver het nog was naar de supermarkt (500 meter). In de supermarkt werden we meteen aangesproken, of we zeilers waren en waar we dan heen gingen. en toen we elkaar even kwijt waren geraakt zij een ander meteen: “Ze loopt daar naar je te zoeken.”. Met tassen vol weer in de bus, waar helaas de airco aanstond, zodat je als een sneeuwmannetje weer uit de bus komt. Helaas is het weer nog niet optimaal, we blijven nog een paar dagen afwachten. English summary: Went to the supermarket for fresh produce and were as always here greeted friendly and asked about where we were sailing to. Even had help locating Kyra in the supermarket. Because of the weather we will be staying a little while longer in Bermuda.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on Voorbereidingen voor Canada

Comments are closed.