Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Naar Canada dag 1

By Poll | June 8, 2009

En dan eindelijk onderweg. Met een lekker windje, eerst van schuin achter (bakstagwind) dan halfwinds als we achter het eiland vandaan zijn. 15-20 knopen, voldoende om 5-7 knopen te varen. En dan begint het te regenen. Na twee uur regen zijn we er door heen en wordt het weer mooi. De golven zijn 1 tot 2 meter hoog, eigenlijk hebben we een goede eerste dag. De Duogen ligt in het water, er is niet veel wier meer aan deze kant van Bermuda. Voorlopig dus ook energie genoeg. English summary: beautifull weather at the start of our passage to Lunenberg, just slightly diminished by a couple of hours rain. And the Duogen is in the water, as there is an insignificant amount of seaweed here.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on Naar Canada dag 1

Comments are closed.