Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Een dagje uitstel

By Poll | June 6, 2009

Tja, het wordt eentonig, maar we hebben weer een dagje uitstel gekregen van de weermannen. Zondagochtend vroeg vertrekken we dan toch echt. De DutchLink gaat ook, en zo te horen nog een stuk of wat boten. Inmiddels druppelen hier de Tall Ships binnen van de Tall Ships Challenge 2009. Wel een fraai gezicht, met alle zeilen op komen ze de haven invaren. We hebben de tijd gebruikt om nog wat klussen te doen, nog een nieuwe gate in de tweede spinnakervalexit, leer om de beugel van de buiskap en dat soort dingen. De bijboot is opgeborgen, de boeken om te lezen tijdens de nachtwachten liggen klaar, net als het thermische ondergoed. We gaan de warme streken verlaten! English summary: Had to delay departure for another day as the front stalled to the north of Bermuda. Worked hard on the boat in the mean time. Now ready to depart for colder spheres.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on Een dagje uitstel

Comments are closed.