Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

De Bermuda

By Poll | June 3, 2009

De Bermuda is een korte lange broek, een soort kniebroek. Het grappige is dat ze hem hier dragen. Officials, politiemensen. Niet allemaal, maar toch genoeg om leuk te zijn. Onder de bermuda dragen ze blauwe kniekousen en stevige schoenen. Boven de bermuda afhankelijk van het soort official een overhemd en stropdas of een politieshirt. Uit plaatsvervangende schaamte heb ik er nog geen foto van durven maken. Boven de naam Bermuda op de terminal van het vliegveld prijkt een roze bermuda! Weertechnisch wordt het nog niet veel, waarschijnlijk pas zaterdag vertrekken. Het is warm en zonder wind is het vooral plakkerig. De luchtvochtigheid is 80%. Gisteren koffie gedronken op de Joho. Ze waren hun zeilen aan het controleren voor de oversteek naar de Azoren. Wij hebben vooral geprobeerd om een extra kabel voor de microfoon van de marifoon te trekken, helaas zonder resultaat, we kwamen er niet doorheen. En dan kwam de Dutch Link nog langs, zij gaan ook naar het noorden, naar Canada, maar zij willen oversteken naar Newport en vandaar naar Halifax zeilen. Ze denken donderdag te vertrekken. English summary: a number of officials is still wearing the bermuda, with long socks, a shirt and tie. They seem to be proud of it as a pink bermuda is pictured on the airport terminal building. Met Dutch Link, who are sailing to the eastern seabord and then on to Canada.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on De Bermuda

Comments are closed.