Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Start ARC Europe

By Poll | May 20, 2009

Zojuist is de ARC Europe van start gegaan. Dertig boten over de startlijn, mooi gezicht maar weer. De Samba en de Nix zitten er ook bij. Het wordt weer even rustig in Bermuda. De meeste boten wachten nog even met hun oversteek naar de Azoren en wij wachten ook nog met de oversteek naar Canada. Begin juni lijkt ons vroeg genoeg. Inmiddels blijven er boten binnendruppelen. Eergisteren de Yoho, ook op weg naar de Azoren, we hebben John en Jolanda even uitgehoord over hun ervaringen. Ze hebben nog al wat beleefd en ook nog eens een paar gidsjes geschreven. Eergisteravond hebben we een pot-luck gedaan op de Ta-B, iedereen brengt wat te eten en te drinken mee, het was erg gezellig met twee Nieuw-Zeelanders, een Engelse, een Australier, een Kroatische en twee Hollanders. Voorlopig is het hier goed toeven. English summary: ARC Europe has started today, thirty boats all sailing across the start line in St Georges Harbour, having to navigate Town Cut after the start and into the wind. Lots of interesting people drop in in Bermuda, a good place to be.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on Start ARC Europe

Comments are closed.