Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Dockyard

By Poll | May 15, 2009

De eilanden, die Bermuda vormen liggen als een komma in de oceaan. We liggen aan het ene uiteinde en met de bus of de ferry kun je naar het andere uiteinde. Dat uiteinde heet Dockyard en dat is ook de voornaamste cruiseship terminal. Met de bus er heen, op zondag en gelukkig ligt er een cruiseship en is alles open. Erg veel winkeltjes met T-shirts en sweatshirts met Bermuda er op. We hebben er maar weer een paar gekocht. Ze zitten lekker en met de heersende temperaturen is het wel lekker om een truitje er bij te hebben. Overdag wordt het nog zo’n 26 graden, ofschoon het met de wind kouder aanvoelt. ‘s Nachts daalt de temperatuur onder de 20 graden en ‘s avonds zitten we in lange broek in de kuip. Wel lekker dat ze hier geen muggen hebben. We hebben een uurtje of wat in Dockyard doorgebracht, toeristje kijken, lunchen en de winkeltjes afstruinen. Met de ferry naar Hamilton, de hoofdstad. Maar daar was niks te doen, alles dicht. Dan maar weer de bus naar St Georges, slingerend over de eilanden. Helaas is de wind gedraaid en liggen we nu een stuk verder van de wal, met gevolg dat de WIFI het nauwelijks meer doet. English summary: went to Dockyard, the cruiseship terminal on the other side of the island. Bought sweatshirts, necessary as the temperature is below 20 at night. Ferry back to Hamilton, which was a disappointment, everything was closed.

Topics: Bermuda, Onderweg | Comments Off on Dockyard

Comments are closed.