Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Biminiframe klaar

By Poll | January 28, 2009

Het biminiframe is klaar. Erg mooi geworden met een slim inklapsysteem zodat we hem makkelijk weg kunnen bergen. Hij houdt alleen de zon niet zo best tegen. We gaan nog op zoek naar een zeilmaker als we weer naar het noorden gaan. Het plan is nu ruwweg om eerst naar St George te varen en vandaar via Carriacou naar Union en Mayreau. De voorspellingen voor de komende dagen zijn gunstig, maar tegen de tijd dat we op Mayreau zijn wordt het weer slechter. Afwachten dus of we makkelijk naar Bequia kunnen. Op weg naar het noorden moeten we tegen de heersende noordoostpassaat opkruisen. Dus wil je eigenlijk iets meer oost en liefst wat zuidoost in de wind. Maar het zit niet altijd mee. Het is nog steeds regenseizoen hier en dat is te merken, het komt telkens met bakken naar beneden. English summary: the bimini frame is ready. Doesn’t keep the sun out though. We will find a sailmaker somewhere, hopefully soon. Heading north to Carriacou, Union and Mayreau and we’ll take it from there.

Topics: Caribische eilanden, Onderweg, Routeplan | Comments Off on Biminiframe klaar

Comments are closed.