Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Dag 25 Bijna aan de overkant

By Poll | December 17, 2008

Nog 130 mijl te gaan. We verlangen naar groene heuvels en 6 uur onafgebroken slapen en lange stukken wandelen. Vannacht weer weinig wind zodat we met alleen de kleine gennaker maar 3.5 knopen hebben gevaren.Nu doen we rond de 5 knopen. Als de wind door blijft staan komen we morgenmiddag (lokale tijd) aan, anders ‘s avonds laat. Het is in St Lucia 5 uur vroeger vergeleken met Nederland. Er is voor de verandering niks stuk gegaan (afkloppen) en de zee is relatief rustig na lange tijd weinig wind. Het vaart wel lekker dus. We hebben nog genoeg voorraden voor de komende dagen, behalve dat we weinig verse spullen hebben. Eergisteren hebben we yoghurt gemaakt, dat is goed gelukt. Vandaag wordt een rustige dag van bezinning. We wachten tot na de aankomst met ons definitieve oordeel, maar we praten nu al over hoe we het gevonden hebben. Zeg maar de ups en downs van een oceaanoversteek. Dat gaan we ook nog op de website zetten. We zijn blij dat we zo ver gekomen zijn. We zien erg uit naar de vaste wal, maar ook naar verder zeilen in de Carieb. Dat wordt nog een avontuur op zichzelf.

Topics: Atlantische oversteek, Onderweg | Comments Off on Dag 25 Bijna aan de overkant

Comments are closed.