Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Internet in Santa Cruz

By Poll | October 20, 2008

Achterin de haven waar we liggen is er nauwelijks een WIFI netwerk te ontvangen. De Blue Beyond heeft een WIFI high power adapter, die wel meer signaal ontvangt, maar nog steeds niet genoeg om te kunnen internetten. Iedereen zit op een muurtje bij het VVV-kantoortje waar een gratis WIFI-netje is. We zijn op zoek gegaan naar een WIFI-box met hoger vermogen, helaas geen gevonden. Wel vonden we een antenne met 10 dB versterking. En dat blijkt net genoeg om achterin de haven een netje te kunnen oppikken. Wel moet ik met de laptop in de kuip zitten en de antenne hangt ergens in de kraanlijn, maar het werkt!

Topics: Canarische eilanden, Communicatie, Onderweg | Comments Off on Internet in Santa Cruz

Comments are closed.