Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Portimao

By Poll | August 27, 2008

Maandag zijn we naar Portimao gegaan. We wilden het wel eens met eigen ogen zien. En ja hoor, het is een groot toeristendorp rondom de marina. Het stadje zelf ligt drie kilometer verderop, daar zijn we niet geweest. De Marina is zo groot dat de havenjongens in golfkarretjes rondrijden. Je begrijpt waar de absurd hoge prijzen voor nodig zijn. Erg druk is het niet, de restaurantjes langs de haven zijn hooguit voor een kwart vol. We hebben nog een avondwandeling langs het strand gemaakt, en dat was dan Portimao. De volgende dag zijn we weer teruggegaan naar ons ankerplekje in de lagune van Alvor. Daar stond een lekker windje, lekker koel. ‘s Avonds weer troepen kitesurfers.

Topics: Onderweg, Portugal | Comments Off on Portimao

Comments are closed.