Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Opnieuw Lagos

By Poll | August 27, 2008

Vanochtend vroeg zijn we weer naar Lagos gevaren om bij Sopromar motoronderhoud te laten doen. De motor heeft er al weer 500 uur opzitten, tijd voor een flinke beurt. Olieverversen en filters vervangen werd door een monteur gedaan, maar voor het kleppenstellen kwam een andere. Nadat alles weer in elkaar was gezet en de motor weer liep kregen we meteen oliedrukalarm. Na veel zoeken bleek de monteur de sensorkabel tussen het kleppendeksel en de kop te hebben vastgeschroefd, waardoor de kabel beschadigd was en aardcontact maakte. Dat hebben ze met isolatietape gerepareerd, niet iets waar we echt blij mee zijn. We zullen het goed in de gaten houden. In ieder geval waren we erbij en weten we wat ze uitgevreten hebben. In principe is dit het laatste onderhoud voor de grote oversteek, het moet wel goed zijn! Nu liggen we weer in de haven van Lagos. We gaan voldoende eten inslaan voor twee weken en dan gaan we naar Madeira.

Topics: Boot, Onderweg, Portugal | Comments Off on Opnieuw Lagos

Comments are closed.