Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Lagos

By Poll | August 22, 2008

Vanochtend zijn we vetrokken van Sagres naar Lagos, een kort stukje van 15 mijl, drie uur varen. We zijn voorzichtig op de fok vertrokken, geen idee wat de wind hier doet. Aanvankelijk hadden we een mooie windkracht vier, halve wind, maar al snel wrd het windkracht zeven. Met dubbelgereefde fok voeren we nog altijd ruim 6 knopen. Omdat we vlak onder de hoge wal voeren hadden we niet veel golfslag, dus het was best lekker varen. De ruige kust met kliffen en kapen gaat hier langzaam over in de hoogbouw van de Algarve. Het laatste stukje voor Lagos was nog erg mooi met kliffen die ondermijnd zijn door het water. Daardoor zijn er losse rotsen en allerelei grotten in de rotsen ontstaan. Het is een grote toeristische attractie. We zagen hele kuddes kano´s in de rotsen verdwijnen om er ergens anders weer uit te komen. Inmiddels liggen we in de jachthaven. Wifi is er nog niet in de haven, manana. Weer naar de kroeg dus.

Topics: Onderweg, Portugal | Comments Off on Lagos

Comments are closed.