Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Enseada de Sagres

By Kyra | August 22, 2008

We hadden een lange dag gisteren, voor dag en dauw op en met het eerste daglicht vertrokken naar het zuiden. ´s Ochtends is er nooit wind, dus eerst motoren. Later konden de zeilen gehesen, maar het was bleef afwisselend zeilen en de motor erbij. Om vier uur hebben we Cabo da Sao Vicente gerond, de meest zuidwestelijke punt van Portugal. Drie mijl verder hebben we het anker laten vallen in een hele mooie baai net na Cabo de Sagres. Je ligt er aan drie kanten omringd door 100 meter hoge kliffen en je kijkt naar Marokko. Net voor ons nog een strandje met helaas ook een waterscooter. Gelukkig hield die het om 6 uur voor gezien. We hedden wel veel wind een groot deel van de nacht, zo rond windkracht 6.

Topics: Onderweg, Portugal | Comments Off on Enseada de Sagres

Comments are closed.