Recent

Archieven

Onderwerpen


« | Main | »

Naar Frankrijk

By admin | June 16, 2008

Frankrijk is in zicht. Gisteravond zijn we vertrokken vanuit Falmouth. We hadden gerekend met 5 knopen gemidddelde snelheid, maar er stond zoveel wind dat we met een bakstagwindje gemiddeld 7 knopen liepen. ‘s nachts eerst een rif en later nog een tweede rif gezet. We surften zo hard van de golven af. Daar hadden we ‘s nachts met maar een persoon op wacht geen behoefte aan. Inmiddels zit het derde rif erin om er nog meer snelheid uit te halen. We zijn nu veel te vroeg voor het tij in het Chenal du Four. Misschien moeten we nog even voor anker tijstoppen. De deining is flink, we zitten hier al bijna op de atlantische oceaan. Vanavond zijn we hopelijk in Camaret-sur-Mer, vlak bij Brest.

Topics: Engeland, Frankrijk, Onderweg | Comments Off on Naar Frankrijk

Comments are closed.